“Paljud teavad, et mul õnnestus käia puhkusel, aga paljud ei tea, et puhkusest veetsin ma viis päeva Tais haiglas. Olen varem eelnevatel aastatel käinud, koht on tuttav. Tuttav on see teadmine, et võib sekundiga kõik muutuda, ohte on väga palju. Juhtus minugagi,” rääkis Haasma saatejuhile Marko Reikopile.

Õnnetusjärgne peegelpilt on mehele paratamatult võõras: "Päris see nägu pole, mida ma olen harjunud nägema."

Haasma ütles, et tal juhtus Tais mootorrattaõnnetus, kuid ei oska öelda, mis põhjusel. “Kui sa saad sellise koljuluumurru, siis ta pühib ära su teadvusest mingid asjad ja pärast seda oli kõik unenäoline. Sõitsin teelt välja mootorrattaga, kõige lihtsamalt öeldud,” selgitas ta.

Õnnetusest Haasma kõike täpselt ei mäleta. “Ma tean, et ma ehmatasin millegi peale ja ma mäletan seda, et mul oli soov millegi eest põgeneda. Ma mäletan, et ma haiglas ütlesin, et mind visati millegagi. Mu sõber sõitis minust veidi eespool, pimedal tänaval, kus kedagi nagu ei olnud. See ei ole esimene kord kui ma tee peal kummuli olen kukkunud, eelmine kord ka,” tõdes mees.

Haasma rääkis, et ta teab, et õnnetusi ikka juhtub ning ka tema õnnetus oli lihtsalt valede asjade kokku langemine. “Õnnetusi juhtub ja kuni selle hetkeni ma tundsin, et ma olen see inimene, kellega ei juhtu, mis võib paljudel olla. Lähen välismaale, tahan puhata ja seal kõike teha, tahan hästi tunda ennast,” sõnas ta.

Hoolimata koledast mälestusest vedas mehel siiski metsikult, üllatunud olid ka tema arstid: "See, et ma räägin ja näen kahe silmaga ja olen jätkuvalt töövõimeline ja loodetavasti arenguvõimeline. Õnnelik õnnetus."

Haasma elab kuni praeguseni toimunut raskelt üle. “Kui sa oled harjunud vanematele lähedastele, sõpradele, fännidele eeskätt pakkuda rõõmu. Kui sa valmistad kellelegi pettumuse või teed kellegi kurvaks, siis tunnen ma ennast väga väga sitasti, vabandust väljenduse eest. Varsti olen siin isaga, ma ei taha teada, mis tunne neil oli. Loomulikult ennast ka rõõmsaks ei tee, iga päev maadlen negatiivsete meeleoludega ja mõtetega, psühholoogia paneb proovile selline laks."

Mootorratta otsa näitleja enam tagasi ei igatse: “Ma olen enda jaoks teinud selle selgeks, et kaherattalistega on sõidud tehtud ja mul on tunne, et taevariigiga linnukene kirja, mul on seal nüüd käidud ja nähtud,” rääkis ta.