"See ei tähenda muidugi, et ma ei võiks mõnikord mingis situtatsioonis häält tõsta või oma emotsioone välja näidata, aga mäletan, et minu isa võib-olla oskas end rohkem kehtestada," selgitas Juss. "Mu isal oli kohe teine suhtlushääl."

Detsembris läheb Juss Haasma koos Lenna Kuurmaaga tuurile ning lisaks neile astub lavale ka Jussi 7-aastane tütar Miia: "Kui ma Miale selle ettepaneku tegin, siis ta oli kohe nõus. Nüüd käib kodus juba kibe töö, ta harjutab ja näeb vaeva ning ta ootab seda mõnusa õhinaga."

Juss ütleb, et on pärast isaks saamist muutunud palju rahulikumaks: "Ma ei oska küll öelda, et ma midagi kahetsesin või mul on midagi jäänud tegemata. Plikad annavad hoopis mulle nii palju ja on minu kaitseinglid."

"Mia tulekuga olin kohe hoopis teine mees. Kõik tööd ja tegemised jäid mul tahaplaanile ja ma ei viitsinud kuhugi joosta, tahtsin olla palju kodus," ütles Juss. Näitleja usub, et esimese lapse puhul ollaksegi pigem hirmul ja ettevaatlik, aga siis saadakse aru, et tegelikult peab siiski midagi tegema. "Ma kaotsin ka endaga mingi vormi või kontakti ära. See tasakaalu leidmine on kõige raskem ülesanne, mis mul on olnud."