"Ma olin ka lapsena veider laps. Ma ei olnud selline klassikaline poiss-poiss. Olin väga veider. Mis puudutab geiks olemist, siis väga varajases nooruses olid need teemad väga päevakorral minu jaoks," kirjeldas ta.

Anu Välba küsimuse peale, kuidas ta sai taoliste eneseotsingutega hakkama ajal, kui homoseksuaalsus oli totaalne tabu, kostis Nael: "Ma sain kuidagi hakkama, sest mul olid sõbrad. Keegi nendest kunagi ei viinud tähelepanu sellele, et olen natuke veider. Mingid inimesed, kes mind ei teadnud, kellega ma ei olnud sõber... Eks ma kogesin koolivägivalda ka, see oli normaalne. Normaalne ses mõttes, et ma harjusin sellega ära."

Nael meenutas, et koges koolivägivalda näiteks pärast seda, kui otsustas kolmandas-neljandas klassis juuksed blondiks värvida.

"Tol ajal blondeerisid juukseid ainult tüdrukud. Kui tuli üks poiss, kel olid juuksed blondeeritud, see oli ikka sensatsioon. Ja ma teadsin, et sel on sellised tagajärjed, jah, sain naha peale, aga samal ajal ei suutnud ma seda ka tegemata jätta. See oli mingisugune asi, mida ma pidin tegema enda jaoks. Mingi steitmenti, ma ei tea, kellele. Tegin neid asju, mida pidin läbi ise proovima ja katsetama."

Jaga
Kommentaarid