Juuli keskel nähti ekspankurit ning praegust tuuleparkide ja transiidiga tegelevat Jüri Mõisa Kerttuga Pärnu rannas suve nautimas. Rannalistele ei jäänud märkamatuks naise kõht, mille juba viiendale kuule omane kumerus ei teinud eelseisvast rõõmusündmusest saladust, kirjutab Kroonika.

«Kuidas küll selline informatsioon teieni jõuab?» kõlab Jüri Mõisa hääles siiras imestus. «Ma ei ütleks selle teema kohta midagi,» teatab Jüri veel kelmikalt. Ta ei kinnita, aga ei lükka oma peatset tähtsündmust ka ümber!

Kõik klapib suurepäraselt. Septembri alguses plaanivad Mõisad sisse kolida ka oma uude, Merirahule kerkinud häärberisse. Arvatavalt novembris ilmavalgust nägeval maimukesel on seal oma tuba ning avastamisrõõmu edaspidigi - majas on pinda lausa 600 ruutmeetri jagu!

Jüri Mõisa ja Kerttu Olmann-Mõisa peres kasvab juba kaheksa-aastane Markus ja viieaastane Mattias Joosep. Eelmisest abielust Tiina Mõisaga on Jüri Mõisal kaks tütart: Kristina (23) ja vanem tütar Martina (26), kes juuli keskel pidas oma jänkist peigmehega Pärnus maha suurejoonelised pulmad.