"Töö tehtud, Ainar? Laulikule au anda on ju puhas au ja etteheite hingerahu pakkuda lausa poliitiku kohustus. Lisan kindlalt Hennessy ja ERSO hiina kitarristi ja tumeda britiga laulmas eesti keeli nõmmeliivateest ja kodumaa randa jooksmisest," postitas Ligi Facebookis.

"Ainult et mis täpselt ära tehti? Eeter saadi täis solvumist ja "rahva reetmist" neilt, kelle autoriteet on Ojuland & Madison. Need, kelle ainus idee on kibestunud lihtsameelsete hääled ja riigi palgaleht, said ju samuti tuge."

Ligi hinnangul neil aga, kellele nahavärv ligimese ega humaansus põgeniku puhul pole küsimus, ei läinud lihtsamaks midagi, sest endiselt tuleb leida lahendusi ka keerulisematele küsimustele kui on hoolimatus ja rassism.

"Sest ka päris ohud kultuurile ja elulaadile on päris, abivõimel ja inimeste kannatlikkusel piirid, rändekriisis Euroopa jätkusuutmatu.
Hea lauluga võrreldes on see muidugi prosta töö. Aga ma natuke imestan, kui kivi tuleb ajakirjanduselt, mille enda mittelüürilised võimalused on nii kasutamata."