"Nagu oligi ennustatud, tramm ei sõida. Ja nagu oligi arvatud, uputatakse õpetajate sõnum energeetikute, trammijuhtide jne poolt lihtsalt ära. Mis te arvate, ega see Taliga juhuslikult mõni agent ei ole?" kirjutab Juku-Kalle ise juurde. "Igal juhul, streik streigi vastu käib korteris täie hooga. Võin erapooletu vaatlejana öelda, et sedavõrd suurt streiki polegi siin korteris enne olnud!" kirjeldab ta kodust olukorda.

"Köögilaud on täis protestiplakateid, mida osavad käed on une arvelt ja raskusi kartmata valmistanud. Antud momendil saab lisada, et streigivad ka mitmed köögiviljad, pirn, pardifilee, hoiupõrsas, leivatükk ja saiakannikas. Hurraa, seltsimehed!" väljendab ta elevust.

Juku-Kalle laadis üles ka meeleoluka pildi, kust võib näha, et eelpool mainitud toiduained hoiavad tõepoolest silte "Tänase Taliga on järjest s*temaks läinud!", "Rööbas peast!" ja "Laseme peldikus rakette". Hoiupõrsas on seisukohal, et "Tramm on väikese inimese rong", pardifilee palub vene keeles endale sõiduautot ning (vist) granaatõun karjub "Maha Arno, elagu Taliga!"

Vaata SIIT, millist huumorit Juku-Kalle kodus teeb!