Johnny Depp kaebas maineka firma Bloom Hergott Diemer Rosenthal LaViolette Feldman Schenkman & Goodman, LLP kohtusse ja väidab, et juristid lubasid tema finantsjuhil teda põhimõtteliselt paljaks röövida, vahendab TMZ.

Näitlejat esindas varem ettevõte The Managment Group, kuid tema sõnul oli advokaadibüroo sellega mestis — tundmatute võlgade katteks võeti välja hiigellaenusid ja Deppi filmidest teenitud raha kasutati hiljem nende tasumiseks. Kohtuhagi väidab, et firma teenib oma kasumit laenude pealt ja staar kooriti rahas paljaks juba enne kui too oli ise oma palgatšeki kätte saanud.

Loo teeb veel jaburamaks asjaolu, et pika ärisuhte jooksul olevat Deppil kulunud advokaaditasude peale kümneid miljoneid summasid, kuigi mingit otsest kokkulepet firmaga polnud ta kunagi sõlminud.

Ettevõte The Managment Group’i esindaja David Shane sõnas kevadel väljaandele NY Post, et Johnny Depp valetab kogu aeg ja võib enda majanduslikes raskustes vaid ennast süüdistada. Depp kaebas jaanuaris firma kohtusse väites, et ettevõte võlgneb talle 25 miljonit dollarit hooletuse ja pettuste eest.

Ettevõte esitas vastuhagi väitega, et näitleja lihtsalt raiskas raha, hoolimata hoiatustest. Johnny Depp avaldas imestust ka Wall Street Journalile antud intervjuus, et kui ta nii halb klient oli, siis miks temast varem lahti ei öeldud.