Äsja avalikustatud kohtudokumendid paljastavad aga, et tegemist võis olla väga kavala väljapressimisega. Dokumentidest selgub, et naine võltsis oma haiguslugu, et jätta mulje, nagu ta oleks ta enne kohtumist kuulsa näitlejaga haigustest vaba.

Carrey väidab nüüd, et 2015. aastal enesetapu sooritanud naine põdes herpest juba enne nende kohtumist. Näitleja sõnas, et ta eksabikaasa esitas oma sõbra tervisedokumendid enda omade pähe. Tänu sellele suutis naine jätta mulje, et sai herpese just Carrey käest.

Oluliseks asitõendiks on Carrey sõnul tekstisõnumid, kus Cathriona palub oma sõbral korduvalt tuua talle enda tervisedokumendid. "Ma pean nägema, kuidas need dokumendid koostatud on. Ma pean nendega tööd tegema enne, kui dokumendid mehele annan," oli Carrey eksabikaasa oma sõbrannale kirjutanud.

Carrey andis kohtule need dokumendid pärast seda, kui Cathriona perekond mehe vastu tapmissüdistused esitas.

Näitleja advokaadid esitasid naise perekonnale ultimaatumi – kas tuua kohtusse võltsimata tervisedokumendid või tunnistada, et naisel olid mitmed suguhaigused juba enne Carryga kohtumist.

Cathriona perekonna esindaja sõnas, et Carrey väited on täielik jama. Esindaja lubab, et kui tõde päevavalgele tuleb, siis saavad Carrey ja tema esindajad rängad süüdistused kaela seoses kohtule valetamisega.