Tütre suhted emaga olid terve elu jooksul väga jahedad, kuna Nancy lahutas Jenniferi isast Jack Melickist, kui tüdruk oli vaid 9-aastane. Siiski suutsid nad lõpuks oma läbisaamist parandada ja 2015.aastal Hollywood Reporterile antud intervjuus kirjedas “Sõprade” staar oma ema kui “rabavat ja imetabast, kuid äärmiselt kriitilist” naist.

“Pole oluline, kui keerulised nende omavahelised suhted olid, tütre jaoks on ema kaotus alati südantlõhestav kogemus,” rääkis People’ile Anistonide perele lähedal seisev isik. “Nancy elas elu lõpus läbi väga raskeid aegu ja Jennifer on tänulik iga koosveedetud hetke eest. Tänu oma abikaasa ja pere toetusele saab ta sellest üle,” jätkas sama allikas.

Jennifer ning tema vend John kinnitavad, et nende ema suri sõprade ja pereliikmete ringis pika haiguse tagajärjel — Dow oli nimelt alates 2011.aastast mitmete insultide tagajärjel halvatud, viimane leidis aset eelmisel aastal. “Me palume väga, et meie privaatsust sel raskel leina ja kaotuse ajal austataks,” sõnas näitleja oma ametlikus avalduses.