23-aastane end Grace'iks nimetav naine väidab, et koomik Aziz Ansari ignoreeris tema korduvaid palveid kohtingu ajal seksuaalne lähenemine lõpetada. Mees ise arvas, et nende suhe oli konsensuslik.

"Ma usun, et Aziz kasutas mind ära," ütles Grace ning lisas, et mees ei kuulanud tema palveid lõpetada. "See oli kaugelt kõige halvem kogemus, mis mul meestega on olnud," vahendas Pitchfork naise sõnu.

Pärast õhtusööki restoranis viis Ansari ta Grace'i sõnul oma korterisse. Naise sõnul tundis ta end asjade kiire arenemise tõttu ebamugavalt ja küsis mehelt, kas nad võiksid hoo maha võtta. "Tegin verbaalseid ja mitteverbaalseid vihjeid, et mul on ebamugav, aga Aziz oli järjekindel," jätkas Grace loo kirjeldamist. "Ma arvan, et ta ei märganud seda üldse, või kui märkas, siis ignoreeris seda," sõnas Grace.

Grace'i sõnul ütles ta Ansarile, et tahab oodata seksiga järgmise kohtinguni. Ansari oli seepeale küsinud, et kui ta valab naisele veel ühe klaasi veini, kas see loeb teise kohtinguna. Grace'i väitel valas Ansari seejärel talle klaasi veini, suudles teda jõuliselt ja proovis veel kord temaga seksida, üritades tema pükse lahti teha. Seepeale Grace lahkus.

Naise sõnul teatas Ansari talle järgmisel päeval, et möödunud õhtu oli olnud lõbus. Grace ütles Ansarile seepeale, et tundis end väga ebamugavalt. "Ma tahan veenduda, et sa tead seda, et võib-olla järgmine tüdruk ei pea nuttes koju sõitma," kirjutas ta enda väitel Ansarile.

Aziz Ansari tegi esmaspäeval ametliku avalduse, öeldes, et ta usub, et nende suhe oli konsensuslik. "See on tõsi, et kõik tundus olevat hästi, nii et kui ma kuulsin, et see tema jaoks seda ei olnud, olin ma üllatunud ja murelik," ütles koomik ja tõdes, et naise sõnad läksid talle väga korda. "Ma vastasin talle privaatselt pärast seda, kui olin mõelnud sellele, mida ta ütles."