“Kallid sõbrad, tahaks rääkida paar sõna Eesti meediast. Siin on kaks varianti: need kes töötavad selle sees ja need kes vaatavad pealt — (kallid vaatajad), kes ei ole kogu selles “pornograafias” süüdi,” alustab Kask oma postitust.

“Kui teil on hirm sellepärast, mida me toodame — öelgu seda näkku. Kui Teil on hirm et me teeme teistmoodi — öelgu näkku. Kui te kardate, et me tuleme ja võtame teie kohad üle — olge rahulikud, meil ei ole seda vaja. Eesti meedias töötab järgmine “seadus”: mina — mingisugune “tegija” olen “produtsent” ja elagu kõik artistid, kes minu all on,” jätkab ta.

Oma postituse juures olevas kommentaaris täpsustab Kask, et meedia all ei mõtle ta ainult ajakirjandust. “Siin on lihtsalt üks kamp kes mõtleb ennast liiga palju (”Eesti Laul“ — žürii; nahaalsed raadiojaamad — ühesõnaga, inimesed kes käituvad nagu külmutatud krevetid, kes lakuvad tagumikku külmutatud lobsteritel). Lihtsalt kahju, et nii väikses riigis kus inimesed peaksid teineteist hoidma, aitama ja teineteisele kaasa elama tegutseb mingisugune kamp, kes keerab kõik p****e.”