Nii suure tätoveeringu tegemine võtab aega: "Selleks läks rohkem kui kaksteist tundi, kuid tegime seda kokku mitu päeva, sest tätoveerija soovitas nii," räägib Jana, kelle sõnul ei ole tätoveering veel täiesti terviklik. "Paar asja on veel lisada, siis on valmis," kinnitab ta rõõmsalt.

Kuidas tätoveeringu idee sündis? "Näitasin kunstnikule, mida ma tahan ja tema, arvestades minu soovide ja mõtetega, viis need ellu. Ma juba ammu tahtsin ornamenditaolist, müstiliste ja kaitsesümbolitega pilti," selgitab Kask ja kinnitab, et tema austraallasest tätoveerija on väga hea käega kunstnik.

Tätoveerimisel Janal valus ei olnud: "Inimestel on erinevad valuläved, kuid kui teed asju, mida kaua planeerid ja tahad, siis miks peab mõtlema, kas on valus või ei - see ei üldse ole tähtis," kinnitab ta.

Mida on teised Jana uuest aksessuaarist arvanud? "Kõige tähtsam on see, et inimene oleks harmooniline iseendaga - ükskõik millise tätoveeringu või kleidiga, sest see tätoveering peegeldab osa minu iseloomust, mõtetest, mõttemaailmast - siis teised võtavad seda samamoodi vastu nagu osa minust. Minule alati meeldvad inimesed, kes on endale lasknud teha tätoveeringud - see on ilus, see on kaunistus ja tähendab midagi.

Lõpuks loeb vaid see, et see on inimese enda keha ja ta võib sellega teha, mida tahab ning see pole kellegi teise laita või kiita. Keegi ei tohiks muretseda selle pärast, mida keegi teine arvab."