Uuspõld tunnistas, et ta on etenduseks valmis "peaaegu", praegu õpib ta veel teksti: "See on sama tekst küll, nagu "Brüsseli kapsas", aga natuke soomendatud, soomlastele mugandatud." Näiteks on etendusse juurde kirjutatud soomlane Tapio.

Soomekeelse teksti meelde jätmine võtab küll omajagu aega, aga see ei ole näitlejale sugugi esimene kord selles keeles mängida: ta on varasemalt osalenud Tamperes vändatud seriaalis, kus talle "neid pikki vokaale ja kaashäälikuid" ikka korralikult "pähe taoti".

Miks aga just Soome? "Kindlasti mitte sellepärast, et oleksin siin kuidagi tüdinenud," väitis Uuspõld. "Vastupidi, ma usun, et võõrale publikule esinemine annab mulle mingisuguseid uusi vaatenurki. Usun, et Soome publik õpetab mulle midagi."

Seda aga, et soomlased Eesti näitleja naljade peale ei naeraks, Uuspõld ei usu. "Seda ei saa lihtsalt juhtuda!," teatas ta enesekindlalt ja lubas, et nalja tehakse nii eestlaste kui soomlaste üle.

Saatejuht Anu Välba uuris saatekülaliselt ka tema India reiside kohta ja päris, mida need talle õpetanud on. "Indias sain ma aru, et armastus on põhiline power ja jõud, millest kõik üldse algab ja selleks, et see elus püsiks ja et materiaalne maailm ja õhtumaine elukäik meid ära ei lämmataks, tuleb olla kogu aeg pühendunud ja valvel sellele armastusele," märkis näitleja pühalikult. Enda sõnul tegeleb ta "armastuse joogaga" pidevalt.

Alkoholist rääkides tunnistas Uuspõld, et ta ei mäletagi, millal tal viimati tekkis soov end purju juua. Samas ei alahinda ta seda, et tegemist on väga suure probleemiga Eesti ühiskonnas: "Iga samm, mis astutakse sellel teel, et seda vähendada, on igati teretatav." Seda aga, et ta joomisega täielikult lõpparve on teinud, ei soovinud ta kõva häälega välja öelda: "Ma ei tea, kui mitu korda on olnud mingeid pealkirju, et nüüd on Uuspõllul alkoholiga kõik. Ma enam selliseid pealkirju ei taha. Ma ei saa öelda, et jah, nüüd on kõik."