Politsei esindaja rääkis E! News'ile, et 31. märtsil jõudis lõpule juurdlus, milles uuriti tõsist ähvardamisjuhtumit, kus Charlie Sheen oli peamine kahtlusalune.

Kuigi ohvri andmed on uurimises salastatud, saab politsei avaldada seda, et Sheeni puhul anti kohtust tema kodu läbiotsimisorder ja kinnitati, et tegu on kriminaaluurimisega.

Uurimise algatas ilmselt Sheeni endise kihlatu, 26-aastase pornostaar Brett Rossi avaldus. Rossi advokaat kinnitab, et Sheeni vastu hangiti lähenemiskeeld ning üks allikas kinnitab, kuidas Sheen naist väidetavalt korduvalt tappa ähvardas. Charlie Sheeni advokaat nimetab avaldust seevastu hoopis Rossi isiklikuks turunduskampaaniaks.

"Brett Rossi võtab seda väga tõsiselt, Charlie Sheen on naist varasemalt ka füüsiliselt ahistanud, Brett hangib endale kõikvõimaliku seadusliku kaitse Sheeni eest," lisas naise advokaat.

Charlie Sheenil on ka teine sarnane süüdstus, milles tema ekskaasa Denise Richards väidab, et Sheen on ähvardanud tappa nii teda kui nende ühiseid lapsi.