Charles ja Camilla

Juba 70ndatel alguse saanud Prints Charles'i ja Camilla armusuhe on kestnud kümnendeid, ka siis kui prints oli veel abielus printsess Dianaga. Aastal 1992 püüti aga lindile Charles'i ja Camilla siivutu vestlus, mis avalikuks tehti.

Charles: "Oh issand. Ma lihtsalt asun su pükstesse elama või midagi. See oleks palju lihtsam!"
Camilla: (Naerab.) "Milleks sa muutud, aluspüksteks?" (Mõlemad naeravad.)"Oh, sa tuled tagasi aluspükstena."
Charles: "Või jumala eest, tampoonina. Milline vedamine!" (Naerab.)
Camilla: "Sa oled täielik idioot!" (Naerab.) "Oh, kui imeline idee!"

Kurikuulus tampoonijuhtum valmistas piinlikkust nii printsess Dianale, kuninglikule perekonnale ning loomulikult ka Charles'ile ja Camillale.


Sarah Ferguson

1992. aasta augustis tabasid kaamerad Yorki hertsoginna
varbad Texase ärimees John Bryani suust. Printsess oli küll juba ennem teinud avalikuks oma lahutuse
, kuid piinlik kaader tõi kuninglikule perekonnale häbiväärse tähelepanu. Andrew ja Sarah lahutasid aastal 1996, kuid naine tõstatas uue skandaali aastal 2010, kui pakkus reporterile 500 000 naela eest juurdepääsu printsile.

Printsess Diana

Aastal 1995 rääkis printsess Diana üdini ausas intervjuus, et ta oli viis aastat salajases suhtes sõjaväelase James Hewittiga, keda ta armastas. Pärast naise surma tekitas James skandaali, kui üritas Diana armastuskirju maha müüa.

Aastal 2011 oli Hewitt taas meedia orbiidis ning tunnistas, et proovis pärast suhte lõppemist ennast ära tappa. Paljud pidasid teda Harry tegelikuks isaks, kuid mees eitas seda, sest tema ja Diana suhe sai alguse pärast noore printsi sündi.

Prints Harry

Võrreldes prints Williamiga, on Harry palju sagedasem kõmulehe veergudel figureerija. Peoprintsiks tituleeritud Harry jäi 2012. aasta augustis kaamera ette oma täies hiilguses, kui Las Vegases peetud raju peo käigus tuli mehel oma riietest loobuda. Nimelt kaotas napsune Harry strip-piljardi mängu ja vallatud sõbrad klõpsasid ihualasti printsist kaadrid, mis hiljem meediasse lekkisid.

Kate Middleton

Harry pole ainus, kes alasti piltide skandaali on sattunud. Samal aastal tabas Prantsusmaa kõmuajakirja paparatso terane silm päikese käes peesitava Kate'i, kes oli rantide vältimiseks bikiinide ülaosast loobunud.

Skandaal ajas kuningliku pere marru, sest Williami ja Kate'i privaatsust oli häiritud ning pärast piltide avaldamist, esitati nii väljaandele kui ka fotograafile kriminaalsüüdistus.