Pidutses võõra naisega?

Luksuslikus Keila-Joa villas ühist tütart kasvatavate Jaan ning Kati Tootsi roosilisse ellu on tunginud rivaal — verinoor kaunitar, kes paari lähedaste sõnul on Jaani pea täiesti segi ajanud, kirjutas Gossip.ee.

Publikule räägib allikas, et naine ei ole siiski verinoor: "Ta on 27aastane."

Nimelt avas üle-eelmise nädala neljapäeval Pikal tänaval uues kuues uksed restoran/klubi "Tigu".

"Jaan tuli klubi avamisele pidutsema täiesti võõra noore tüdrukuga, mitte oma praeguse elukaaslase Kati Tootsiga. Mis ta võis olla... umbes 20-aastane, nägi välja nagu Kleopatra, isegi soeng oli samasugune. Kandis väikest musta kleiti, nägi äärmiselt kena välja," vahendas Gossip.

Särtsakas ja seelikuga

"Kõnealune naine meenutab Kerstit, tal on lühikesed juuksed, stiilselt lõigatud tukk ja ta on väga naiselik. Kannab seelikuid ning on särtsakas," väidab allikas Publikule.

Läinud nädala kolmapäeval käis Toots väidetavalt koos salapärase brünetiga Riias. Paari nähti isegi koos kohvikus kudrutamas. Mäletatavasti nähti Jaani koos Katiga Riias ajal, mis ärimees elas veel oma seadusliku abikaasa Kersti Tootsiga koos. Kas ajalugu kordub?

Jaan Toots kommenteeris asja tuliselt: "Vihjake, vihjake! Ma juba pühapäeval neelasin selle pläga alla, mis üles keerati, nüüd ikka veel ei anna "need allikad" rahu? Ma elan Katiga koos ja kõik ülejäänu on jura."

LOE KA: Jaan Toots kaitseb Katit: avaliku elu "suur armuke" on Evelin Ilves!