“Kuuuurijas“ räägiti, et uimastasid Eestis ühe naise, filmisid temaga seksimist ja ähvardasid teda?
Jälle: see ongi kõigi süüdistuste kese. Endise missi lugu, keda ma toetasin üle kolme aasta. Tahaksin tungivalt soovitada, et ta näitaks 635 Facebooki sõnumit meie vahel. Kui ta ei julge, esitan need kohtule mina.

Võin kategooriliselt ja ilma igasuguse kahtluseta kinnitada, et ta valetas. Mul ei ole MITTE KUNAGI olnud kellegagi mitte-kokkuleppelisi suhteid.

Kirjalikes vastustes jätab Zand daami nime delikaatselt enda teada. Kui aga kohtudes kuuleb, et Ekspress teab, et tegemist on 2011. aasta Miss Estonia ja Kanal2 ilmatüdrukuna töötanud Madli Vilsariga, ei hakka ta seda eitama. Zand kinnitab, et on valmis kohtule esitama kõik pangaülekanded ja Facebooki-sõnumid, mida ta vahetas preili Vilsariga märtsist 2013 kuni augustini 2016. Nendes sõnumites palub Vilsar näiteks raha korteri üürimiseks ja missivõistlusele lendamise tarbeks. Viimases sõnumis soovib palju õnne sünnipäevaks.

Zand kahtlustab, et ka Vilsar võis langeda väljapressimise ohvriks, keegi sundis teda tegema selliseid avaldusi, sest muidu oleks ka teda tehtud kupeldajaks. Nad ajasid talle hirmu nahka ja ta valetaski.