Rahvas rõkkas rõõmust, kui Donald Trump äkitselt Twitterist kadus ning suhtlusvõrgustikus valitses üheteistkümneks minutiks rahu ja harmoonia. Nende minutite jooksul nägid Trumpi konto külastajad vaid sõnumit "Sorry, that page doesn’t exist!" ("Vabandust, seda lehekülge ei eksisteeri!" - toim.).

Peagi ilmnes aga, et USA presidendi vastu ei astunud mitte Twitter, vaid selle klienditoe töötaja, kes oli viimast päeva tööl. Twitter täitus kiirelt sõnumitega inimestelt, kes tahtsid teoga hakkama saanud isikule õnne soovida. Vaata rahva humoorikaid reaktsioone!








Tegemist on esimese korraga, kui pealtnäha omal algatusel tegutsenud töötaja on maha võtnud tuntud isiku konto, vahendab Washington Post.

Twitter postitas kõigepealt USA aja järgi eile õhtul avalduse, milles öeldi, et konto deaktiveeriti kogemata inimliku vea tõttu Twitteri töötaja poolt: "Konto oli maas 11 minutit ja on pärast seda taastatud. Me jätkame asja uurimist ja astume samme selle uuesti juhtumise ärahoidmiseks."

Tunde hiljem Twitter aga uuendas oma avaldust, teatades, et uurimine näitas, et deaktiveerimise viis läbi Twitteri klienditoe töötaja, kes tegi seda oma viimasel tööpäeval.