Mehed, kuulake oma naisi!
Millal õppis Toomas Lunge kuulama oma naist? "Järjest õpin iga päev. Tsiteerin siinkohal Ivo Linnat, kes koos elama hakates teadis õnneliku pereelu tarkust Imbilt: "Teeme nii nagu mina tahan, siis on kõigil parem." Kui naisel on kõik hästi ja tal on hea, on kodus kõik hästi," on Toomas Lunge veendunud selle paikapidavuses.

Miks Inga Toomasesse aga üldse armus, teda armastab? "Neid tundeid sõnades kirjeldada on keeruline. Ta on väga hea inimene ja mulle meeldib, et ma meeldin talle sellisena, nagu ma olen."

Inga Lunge sõnul inimest ümber kasvatada ei suuda keegi ja polegi mõtet. "Ma ei tahagi Toomast muuta, aga õige õigem asi, mida ma kohe suhte alguses ütlesin oli "Ma kavatsen selles suhtes öelda kohe välja kõik, mis mulle ei meeldi." Ma tõesti ütlengi välja ja ei tee head nägu, kui pole põhjust. Räägime väga palju ja selles on võti, et koos hea oleks olla ning ei pea mõistatama, miks teine mossitab. Ütlen kohe välja!"

Kuidas aga perekond Inga rolli sarjas "Pilvede all" suhtub?
"Me oleme seiraali sündmusi ette ja tagantjärele arutanud palju," tõdeb Toomas. "Pikalt oleme Pireti üle mõtisklenud, sest mõnikord ei ole tema otsus loogiline. Näitlejale pole see aga kerge seda samamoodi tajuda nagu stsenarist, et miks ja kuidas. Tean kui palju jõudu nõuab selle rolli tegemine - mina aga soovin, et kui nad järgmise partneri Piretile jälle valivad, oleks see lihtsalt professionnaalne näitleja."

Mis žanr on aga Toomase ja Inga igapäevaelu: "Meil saab iga päev nalja, sest ma olen paras koba." Inga Lunge sõnul vahetub aga žanr pidevalt: "See vahtub iga päev - vahel on targikomöödia ka," muigab ta.

Millega nad aga raha teenivad ning millised on plaanid edaspidiseks?
"Me oleme üksteise tööandjad firmas OÜ Toomingas - mina saadan naist näitlema, tema saadab mind laulma," tõdeb Toomas.

"Tartus tuleb peagi Karlova teater - me hakkame seal tegema seda, mis meile enim meeldib sõpruskonnaga. Saame teha kaua tahame, mida tahame. pisikesed kontserdid, salongiõhtud," paljastavad nad veidi ka plaane, mis peagi teoks saavad.