Pahatahtlikud häkkerid otsustasid 31-aastase Nikol Kuznetsova iCloud’i rünnata ning tema intiimsed fotod internetiavarustesse paisata, vahendab Bublik. Seni tuvastamata isikud said enda valdusesse pildid, millel Nikol ihualasti peegli ees poseerib. Naisel sõnul pärinevad avalikkuse ette jõudnud fotod tema erakogust.

“Häkkerid ründasid minu “pilvekest”. Ma olen äärmiselt pettunud. Olen pahane, et mu pildid on niiviisi eksponeeritud. Ma ei taha sellest kahjuks rohkem rääkida,” kommenteeris Nikol inetut intsidenti.

Vaata pilte SIIT!


Kuznetsova oli abielus vene organiseeritud kuritegevuse juhtkuju Vjatšeslav “Japontšik” Ivankoviga, kellega tal on ka poeg Jora. 28. juunil 2009 Moskvas Horoševo maantel asuvast restoranist väljudes haavas Ivankovi arvatavalt tellitud palgamõrvar. Meest raviti pärast juhtumit Botkino haiglas ja erakliinikutes, kuid ravi lõpuperoodil viibis ta koomaseisundis ning ta suri 9. oktoobril 2009, põhjuseks märgiti peritoniit.

Matveeva ise põeb aga haruldast haigust ja talle on kõrri paigaldatud toru, mis aitab tal elus püsida. Naine räägib hästi vaikselt ja sellepärast on tal saates kogu aeg mikrofon suu juures. Vaatamata enda haigusele, on Nikol siiski õnnega koos, sest ta on üle elanud tervelt kaks kliinilist surma.

Naine demonstreeris vene selgeltnägijasaate 16. hooajal imepäraseid võimeid ning naine pääses Marilyn Kerro ja Viktoria Raidose kõrval ka finaalsaatesse, ent pärast televaatajate hääletust pidi ta leppima kolmanda kohaga.

Nikol pole aga ainus sensitiiv, kes on häkkerite ohvriks langenud — suvel kaaperdati Marilyn Kerro ametlik Instagrami konto. Loe lähemalt: Isegi maagia ei takista häkkerit! Marilyn Kerro Instagrami konto varastati ära