Ines on kindlal arvamusel, et lapsesaamist tuleks ette planeerida, kirjutab Buduaar.

”Selleks peab olema vaimselt küps, samuti mängib olulist rolli majanduslik kindlustatus. On ju loogiline, et nii vanemate armastus, tähelepanu, aeg kui ka finantsiline taust on need, mis määravad lapse tuleviku. Leian, et lapsevanem peaks mõistma, milline vastutus ja elumuutus lapse perre tulemisega kaasneb,“ arvab Ines, et lapse saamine väga suur ja oluline samm iga inimese elus, mis aga tuleks kõigepealt põhjalikult läbi mõelda.

„Muidugi ei tahaks üldistada, et kõik noored ühe vitsaga löödud on, paljud naised suudavad juba 25aastaselt mõelda nagu 30ndates eluaastates naised,“ leiab Ines, et iga inimene on erinev, seega ka õige aeg emaks saada on kõigil erinev.

„Paratamatult peab arvestama ka faktiga, et paljud vanemad ei jää kokku, mis tähendab, et ema peab vajadusel suutma lapse üksi üles kasvatada, kardan, et väga noorelt sellisele asjale ei osata lihtsalt mõelda,“ on Ines arvamusel, et enne kui saada laps, peab ise olema piisavalt iseseisev ja tugev, et vajadusel ka üksi edukalt hakkama saada.