Jennifer Aniston, Cher ning Whoopi Goldberg kannatavad kõik lennuhirmu all.

Billy Bob Thornton kardab antiikmööblit. "Mul hakkab ebamugav, ma ei saa hingata ega selle läheduses isegi süüa, " on ta tunnistanud. "Mu sõbrad naeravad, et võib-olla peksti mind antiiktooliga surnuks eelmises elus." Lisaks pelgab ta julgeid värve.

Pamela Anderson kardab peegleid. Huvitav, kas ka enda peeglist vaatamist? Ei tahaks uskuda!

Johnny Depp, Daniel Radcliffe ja Sean "Diddy" Combs pelgavad aga ennekõike kloune. "Asi on värvitud nägudes ja võltsnaeratuses," tõdes Depp ühes kunagises intervjuus.

Orlando Bloom kardab aga hoopis sigasid, samas kui Scarlett Johanssoni õudusunedes figureerivad tarakanid ja Nicole Kidmani arvates on liblikad hirmsamad kui mistahes muud elusolendid.

Justin Timberlake ei saaks aga džunglifilmismängida naljalt: temal tulevad külmavärinad madude ja ämblike, aga ka haide peale.

Uma Thurman on klaustrofoobiline ning tõdeb, et filmis "Kill Bill 2" ei olnud elusalt maetuna kirstust kostnud karjed sugugi näideldud: "See oli kohutav. Keegi ei tohiks sellist kogemust üle elada."

Kim Basinger ning Daryl Hannah on aga närvilised siis, kui avarates kohtades hoopis viibivad.

"Rannavalve" staar Carmen Electra kardab aga iroonilisel kombel vett, sest naine ei oska tegelikult ujuda. Isegi vee lähedal viibimine, sellega kokkku puutumata, võib vallandada paanikahoo.

Vampiiritapja Buffyt kehastanud Sarah Michelle Gellaril on reaalne kartus surnuaedade ees, nii et ta teatas juba sarja alguses, et keeldub ühtegi osa seal filmimast.

Muidu jõuline Madonna ei saa aga äikese ajal sugugi rahu, samas kui Nicole Riccit ei tasu toataimede lähedusse lasta, sest tal hakkab kiiresti ebamugav.

Matthew McConaughey pelgab tunneleid ja pöörduksi, kuid Hollywoodi suurmi foobik on Woody Allen. Tema hirmunimekirja kuuluvad putukad, päikesepaiste, koerad, põdrad, erksad värvid, kõrgused, väiksed ruumid, rahvamassid, vähk ning kõik kohad, mis ei asu Manhattanil. Ning lapsed... huvitav, kas see hirm väljendub pedofiilias, nagu hiljutised süüdistused annavad alust kahtlustada...?