42-aastane Joshua Corbett mõisteti 2015. aastal tingimisi süüdi ning suunati vaimse tervise keskusesse ravile. Kolmapäeval läks politsei meest arreteerima, kuid Corbett barrikadeeris end koju kinni, vahendab Mirror.

Barrikadeerimise tõttu kutsuti kohale SWAT meeskond ning läbirääkijad veetsid viis tundi, et mees end politseile üles annaks. Corbett aga sõnas, et on varustatud ning ähvardas tappa igaühe kes üritab teda kinni püüda.

Kui SWATi tiim lõpuks majja tungis, et meest kinni nabida leidsid nad Joshua Corbetti põrandalt surnuna. Mees oli endale kuuli pähe lasknud. Möödunud on neli aastat pärast šokeerivat intsidenti filmistaar Sandra Bullocki kodus.

Nimelt helistas oscariga pärjatud näitlejanna hädaabinumbril, kui tundis tuuletõmmet kodus ning nägi sissetungijat. "Ma peidan end kapis," sõnas paanikas filmistaar hädaabikõnes. Dispetšer saatis otsejoones kohale politseipatrullid, kes tabasid kinni Joshua Corbetti. Mees hoidis käes musta sülearvutit, kus oli kirjas kahe lehekülje pikkune armastuskiri ja ajakirja Bullocki piltidega.

"Anna mulle andeks! Ma armastan sind, Sandy," karjus mees kui politsei ta majast välja viis.