Kui varem jahvatasid kuulujuttude veskid, et Pitt on silma peale pannud oma filmi "Allied" kaasnäitlejannale Marion Cotillard'ile, siis väljaande TMZ sõnul on lahutuse põhjuseks hoopis laste kasvatamise pärast tekkinud erimeelsused.

"Tomb Raideri" täht andis lahutuspaberid sisse esmaspäeval, märkides liidu purunemise põhjuseks lahendamatud erimeelsused. Jolie palub kohtunikul kuue lapse füüsilist hooldusõigust, ent Pittile jääb vaid õigus neid külastada.

Paarile lähedaste allikate sõnul on Angelina otsus seotud Bradi vanemlike põhimõtetega, sest näitlejanna polevat üldse rahul oma abikaasa kasvatusmeetoditega.

"Otsus sündis perekonna heaolu silmas pidades. Angelina Jolie ei jaga hetkel kommentaare ja ta palub oma perekonnale privaatsust," sõnas näitlejanna advokaat Robert Offeri ametlikus pressiteates.

Lahkumineku kuupäevaks märkis Jolie 15. septembri 2016. Ta ei nõua oma abikaasalt mingit rahalist toetust.

Angelina Jolie ja Brad Pitt suhe sai alguse 2005. aastal toimunud romantilise märulifilmi "Härra ja proua Smtih" võtetel, kui Pitt oli veel abielus Jennifer Anistoniga. Vaid mõned nädalad pärast lahutust, tegid staarid oma suhte avalikuks. 2014. aasta augustis, pärast kümme aastat kestnud kooselu, sõudis Hollywoodi kuulsaim paar ka abieluranda. Nende peres kasvab kokku kuus last, kellest kolm on adopteeritud: 14-aastane Maddox, 12-aastane Pax, 11-aastane Zahara, 10-aastane Shiloh ning 8-aastased kaksikud Vivienne ja Knox.