Viimasest soovisid nad suuremalt jaolt kodutehnikat, voodiriideid, patju ja lauanõusid. Tundub, et Grete plaanib tubliks koduperenaiseks hakata, kes ise vahvleid ja kooke küpsetab ning õhtusööke võõrustab.

  • Noorpaar soovib kolme erinevat komplekti klaase – veini- ja šampanjapokaale ning tavalisi veeklaase. Šampanjaklaase soetati neile nii palju kui nad soovisid ehk neli tükki, veiniklaase soovisid nad aga poole rohkem, niisamuti ka veeklaase. Paraku viimaseid said nad vaid ühe komplekti, mitte kaks, nagu sooviti. Seejuures on tegemist disainnõudega, mille neljase komplekti tavahind on suisa 84 dollarit, ent soodushinnaga tuleb ühe klaasi hinnaks rahakotisõbralikum 12 ja pool dollarit.
  • Lisaks on õhtusöökide korraldamiseks tarvis ka söögiriistu ja taldrikuid. Selle tarbeks soetati neile 51-osaline kahvlite-nugade-lusikate komplekt 50 dollari eest, milles on kaheksa kahvlit eelroogade jaoks, veel kaheksa pearoa jaoks ning üks suurem serveerimiseks. Lisaks kaheksa nuga nii eel- kui pearoa jaoks. Lusikaid on komplektis nii eel- kui pearoa jaoks, et pearoaks saaks ka pastat serveerida, samuti magustoidu jaoks kaheksa ning kaks suurt serveerimiseks. 70-dollariline portselantaldrikute komplekt on aga serveerimiseks kuuele – leiva-, õhtusöögi- ja magustoidutaldrikud ning samas koguses ka ka kolmes eri suuruses kausid.
  • Kohvimasinaid valis paar välja kaks tükki, valikuks osutus natuke tagasihoidlikum, soodushinnaga 187 dollarit maksev variant, kuna 300-dollariline oli läbi müüdud.
  • Köögitehnikast valis pruutpaar välja kolm roostevabast terasest isendit – veekeedukann, vahvliküpsetaja ja mikser. Kusjuures viimane on eriti peen – Eestis maksab samasugune pea 700 eurot, USA-s osteti see pulmakingiks vaid 260 dollari eest. Veekeedukann on reguleeritava temperatuuriga ning maksab ka soodushinnaga 130 dollarit, mistõttu seda ilmselt keegi kingituseks ka ei valinud. 30-dollariline vahvlimasin läks aga kaubaks!
  • Ilmselt hakkavad Grete ja Robert aga kõvasti kokkama, kuivõrd nad soovisid kingituseks 16-osalist pottide-pannide komplekti ja kuueosalist ahjuvormide garnituur. Teise leiavad nad kingituste seast, ent potid-pannid müüdi paraku enne läbi.
  • Lisaks soovisid nad ka kahte erinevat lainemustrilist päevatekki, millest nad kingiks saavad siiski vaid ühe, mis maksab 200 dollarit. Ka kolme umbes 50 dollari ligi maksvat patja, mida noorpaar mugavaks äraolemiseks soovis, nad paraku kingiks ei saa.
  • Veel palusid pruut ja peig 60-dollarilist tekki, kas roosat või sinist, ent keegi neid soetanud ei ole, ka samades toonides poole odavamad pleedid pole kaubaks läinud.
  • Vannituppa oli tarvis kas halli või elevandiluukarva vaipa, rätikut ning kaalu. Esimesest kahest jäid nad ilma, ent musta kaalu saavad nad küll, kuna sportlastena peavad nad ju ikka enda keha hästi tundma, lisaks saavad nad niiviisi silma peal hoida ka tütar Gloria kasvamisel.
  • Sisekujunduslikuks aksessuaariks palusid nad kingiks 50-dollarilist pilti päikesekumas metsast. Reisimiseks on aga nii pruudile kui peiule kohvrit tarvis. Valituks osutusid eriti trendika marmorimustriga mudelid – Gretele valge ja Robertile must. Paraku otsustasid pulmakülalised vaid pildikese kasuks ning võimalikule pulmareisile peab noorpaar minema vanade sumadanidega.

Amazonist valisid pruut ja peigmees välja tunduvalt rohkem spordiasju, lisaks midagi ka kodukontorisse, kodukujunduseks, koerale ja niisama lustimiseks

  • Tundub, et kumbki või mõlemad koos tegelevad aktiivselt poksiga, kuna küsitud oli kaks erinevat poksikotti ja kaks paari -kindaid, mille nad kõik ka kingikuhjast leiavad!