Sheen rääkis intervjuus The National Enquirerile, et kui keegi üldse suudab "selle asjaga" võidelda ja ravi avastada, siis on see tema. "Kavatsen kasutada ära kõik ressursid ja liigun edasi, kuni avastan midagi," tõotas ka varem avalikkust oma metsikute ja üle võlli enesekindlate sõnavõttudega üllatanud endine narko-, alko- ja seksisõltlane.

Mees kinnitab, et on nüüd kaine, fokuseeritud, lootusrikas, järjekindel ning poeetilises meeleolus, mis annab talle põhjust uskuda, et ta suudab oma diagnoosi millekski heaks pöörata. "Üritan läbi oma loo sellele haigusele valgust heita, kuniks imelised teadlased jätkavad oma tööga, et ravi leida," sõnas ta.

Näitleja enda ravi seisneb praegu päevas 3 tableti söömises, millele tal kulub kuus kokku 4000 dollarit. Kokku on ta oma haiguse ravimisse investeerinud juba 200 000 dollarit. "Tean, et paljude inimeste jaoks on sellised ravisummad kättesaamatud nende majanduslike stsenaariumite tõttu, kuid me saame aidata välja arendada ravi, mis on kättesaadav kõigile," lubab Sheen. "Kui kuskil on see ravim olemas, siis leian ma selle ja jagan seda kõigiga. Teil on minu sõna!"

Vinge plaan, Charlie, jääme ootele!