Noorem Hilfiger meenutab, kuidas ta borrelioosi ning telesaates "Rikkad tüdrukud" osalemisest saadud stressi tulemusena 2003. aastal isa käsul lõpuks psühhiaatriahaiglasse pandi, kuna naine elas üle närvivapustuse, kirjutab Page Six.

Lisaks oli tänaseks 31-aastase naise vanematel käsil abielulahutus, mis omakorda pingeid kruvis. "Mu isa ei teadnud, mida teha. Ma ei suutnud enam funktsioneerida. See oli hullumeelselt intensiivne aeg," meenutab ta oma elu madalpunkti. Kõige jubedam hetk olevat olnud siis, kui hullunud tütar isale hõbekandikul omaenda väljaheite ulatas ning sõnas, et too peaks seda testida laskma.

Tuleb välja, et Ally Hilfiger kannatas juba 14 aastat enese teadmata borrelioosi all, oskamata oma psüühilisi ja füüsilisi piinu kuidagi seletada. Psühhiaatriakliinikus aga saabus selgus ning see võimaldas naisel oma elu kontrolli alla saada. Mis puudutab aga eelnimetatud rikaste perede tütrekeste elu jälginud sarjas nähtut, siis kinnitab Hilfigerite võsuke, et kõik rumalused, mis ta kaamera ees ütles, tulenesid samuti tema borrelioosi näritud ajust.

Hirmus lugu, ent lõpp hea, kõik hea.