"Kleit on kandja stiilile kohaselt naiselik ja romantiline ning mõjub samaaegselt nii traditsiooniliselt kui ka modernselt. Kaunis sümbioos erinevatest levinud pruudimoe sümbolitest nagu pits, pärlid, loor ja muidugi kleit ise. Keha järgiva lõikega kleit rõhutab maitsekalt pruudi laitmatut figuuri – kuid ei mingeid liialdusi," arvas Helvik.

"Klassikalisele südamekujulise dekolteeosaga kleidile lisavad pilkupüüdvaid nüansse pitsdetailid, mis loovadki kleidile isikupära. Paljastatud õlad on praegu ka oluline moesuund. Kui paljud naised unistavad pulmapäeval kanda midagi printsessikleidi-laadset, siis palun, võtke sellest pruudist eeskuju! Printsessid ei kanna enam tänapäeval tüllivahtu ja nende kleidilõiked ei ole keha ahistavad, vaid rõhutavad selle parimaid külgi," leiab moeekspert.

Aksessuaarideks valis Siret pärlid ja soengusse kinnitatud lühikese loori – ka need on moeeksperdi hinnangul pulmapäeval kindla peale minek, kuid pärlikee valiku puhul oleks võinud ehk eelistada siiski lühemat.

"Komplimendid ka elegantse soengu ja klassikalise jumestuse eest. Üldmulje oli päevale kohaselt pidulik ja tagasihoidlik ning väljendas kindlasti 100%-liselt pruudi maitset," kiitis Helvik.

Publikule teadaolevalt pärineb kleit kauplusest ega ole disainerlooming.