Eile kirjutas väljaanne New York Post, et Weiner on taaskord seksiskandaali sattunud ning täna teatab New York Times, et tema abikaasa Huma Abedin on otsustanud mehest lahutada.

"Pärast pikka ja valusat mõtisklust ning tööd oma abielu kallal, olen otsustanud oma abikaasast lahutada. Anthony ja mina pühendume jätkuvalt sellele, et tagada oma pojale parim. Palun sel raskel ajal meie privaatsust austada," teatas Abdein oma avalikus pöördumises.

Toona New Yorgi linnapeaks kandideerinud Anthony Weiner tunnistas aastal 2011, et saatis lähedalt võetud foto endast aluspükste väel noorele naisele. Esialgu väitis Weiner, et tema Twitteri kontole on sisse häkitud, kui sinna ilmus foto mehe jalgevahest. Hiljem tunnistas Weiner aga üles, et see polnud tõsi ja ta sattus paanikasse.

2013. aasta suvel ajalugu kordus ja Weiner pidi sama asja taaskord tunnistama. Anonüümseks jäänud naine pihtis, et nad hakkasid sõnumeid Weineriga sõnumeid vahetama 2012. aasta juulis ja tegid seda kuue kuu jooksul. Naise sõnul oli ta 22-aastane, kui nad kontakteerusid suhtlusportaalis Formspring.

Weineri abikaasa Huma Abdein on USA presidendiks pürgiva Hillary Clitoni nõunik ning samal ajal kui naised käisid mööda riiki kampaaniat tegemas, sõnumeeris endine kongresmen rinnaka brünetiga. Internetis lendu läinud kuvatõmmised näitavad, et suhe sai alguse juba 2015. aasta alguses ja Weiner kutsus naist isegi endale New Yorki külla. Too aga keeldus ning suhe piirdus vaid seksikate sõnumite ja siivutute piltidega.