"Ma arvan, et need olid “Saarepeedi”, “Haamriga pähe” ja “Rahaboss”," sõnas Peeter Võsa, kui temalt küsida populaarsemate saateklippide kohta.

"Just avastasin hiljuti Politseikroonika oma arvuti kõvaketta pealt. Ma loll, tegin endale võileiva, et nüüd teeme natuke nostalgiat. Ja mida siis seal näidati? Kurat küll! Kuskilt Pallasti tänava prügikastist leitud kuivanud inimese labajalg. Selline päts! Aastal 2000 oli see eetris kell 19.30! Jäi see võileib mul söömata..." tõdes Võsa "Radaris".

Täna ei ole Peeter Võsa see mees, kes ta oli siis. Nüüd ta töötab vähem, joob vähem ja treenib rohkem. Peetri personaaltreeneriks on Marko Tooming, kes on kulturismi ja fitnessi ringkondades tuntud ka Jokeri nime all. Võsal on eesmärk saada detsembriks juubeliks väga heasse vormi. Seda eesmärki aitab täita ka vähendatud alkoholikogus.

Täiesti karske Võsa aga siiski ei ole: “Ei. Ma täitsa asjadesse ei usu. Ma ei lähe kirikusse võõrastes keeltes rääkima ja pitsi sisse ei sülita. Selles mõttes on hea vein või väike õlleke teinekord täitsa mõnus. Aga kui päeva lõpuks on su suurim saavutus, et sa suutsid ühe päeva kaine olla jälle, siis on ikka midagi päris katki.”

Liigse pitsikummutamise jättis Võsa lihtsalt seetõttu, et isu sai otsa.

Vanalinnas asub maa-alustes pommivarjendites Võsa uus töökoht - Punker. See on linnalt üürile saadud veidi üle 100 m2 pind, mille eest Võsa maksab iga kuu ligi 130 eurot üüri. Võsa plaanib sinna teha kunstigalerii. Esimene näitus peaks avatama 1. mail.

Praeguseks on Võsa-Pets aasta jagu ruumide korrastamisega tegelenud.
“Taga põõsa juures oli sissepääs, mis oli täis situtud sõna otseses mõttes. Terve suvi käis siin võitlus kusikute ja sitturitega.”

Tulevane kunstigalerii ei plaani aga ainult kunstimüügist ära elatuda, vaid siin hakkab käima ka tõsine vanakraamiga kauplemine. Õigemini Nõukogude ajast pärit kaubaga hangeldamine, mida Võsa-Pets juba aastaid kogunud on.

Aastate jooksul on Peeter Võsa kandideerinud viitel valimistel. Aastal 2011 pääses ta Keskerakonna nimekirjas Riigikokku. Küsimusele, kas Võsa ka sügisel kohalike omavalitsuste valimistel rivis on, annab mees põiklevaid vastuseid. “Vaatame-vaatame.”