"Mina polnud seal, ma ei näinud seda ja ei oska kommenteerida," sõnas tänasele korduskõnele Normanni mänedžer. "Lugesin seda teie "asja" (artiklit – toim.) ja seal oli kirjas, et patsiga poiss, piletimüüja, oli ka purjus. No seda ma tean küll kindlalt, et nii see ei olnud. Tekib küsimus, et kui palju seal üldse tõde on. Jube kahtlane. Te üldse inimese tervisele ei mõtle! Mina tean Henriku tervislikku seisundit, aga sellest ma ei tahtnud praegu rääkida," pahandab mänedžer, jättes õhku, mida ta "tervisliku seisundi" all silmas peab. Küsimusele, kas see ongi nendepoolne ametlik seisukoht, vastab Pilt: "Aga see teema on ju juba üleval, mis siin enam öelda on?"

Telefonikõne Henrik Normannile annab täna eilsest parema tulemuse: küsime, mis koomikul Haapsalu etenduse eel oma fännidele kosta on."Haapsalus tuleb fantastiline etendus ja ütlen niipalju, et “Tõde peitub vales” ja valetage edasi! Kõike head!" kostab Normann ning katkestab kõne.

Viimase õlekõrrena võtame telefonitoru otsa etendust korraldava Komöödiateatri esindaja Hannes Villemsoni. “Te olete selle tõe juba avaldanud ja selgitanud, nagu Delfis näha,” kostab Villemson Publikule, kui avaldame soovi teada saada tõde selle kohta, mis Kuressaare etendusel juhtus.

Küsimusele, kas Normann oli siis laval purjus, vastab Villemson: “Saatke oma küsimused kirjalikult ja… Oleme teinud 15 väga perfektset etendust ja keegi pole huvi tundnud peale publiku. Nüüd tuleb üks etendus, mis pole nii perfektsel tasemel ja selline meedia huvi, et lihtsalt ei jõua ära vastata! Ma ei jõua sööma ka täna. See on vist põhiuudis täna Eestis,” muigab korraldaja tüdinult. Mida ta vastaks kirjalikult sellist, mida telefonis öelda ei saa, jääb selgusetuks. “Saatke meil ja vastame siis oma parema äranägemise järgi,” kostab ta lõpetuseks.

Loodame, et Normann on Haapsalus tip-top vormis ning teatripublik saab vahva elamuse, mida ootab. Delfi Publik on kindlasti kohal, et ise selle tunnistajaks olla!