"Kiitus liikluspolitseile. Ületasin kiirust Savisaare teepikendusel, kus viaduktil on 70 aga muidu 50 (km/h kiirus lubatud -toim.). Nägin juba eemalt, et seisab pruun Subaru imelikus kohas. Hetke pàrast paluti kôrvale tômmata.

Tuli meespolitseinik, käskis dokumendi otsida ja ütles, et kohe tullakse. Olin masendunud ja käed nàäol langesin roolile. Siis kuulsin naispolitseiniku häält. "Kuhu kiirustate?" Ütlesin ilma igasuguse vigurdamise ja viisakuseta, tütrele esinemisriideid Botaanikaaeda viima. Ta unustas need maha. Siis oli paus. Silmanurgast nägin, kuidas ta vaatas teletorni poole ja arvestas peas aega. "Millal üritus algab?" Pool viis," vastas Toompere.

""No olgu, minge, aga arvestagem et järgmine kord ma olen kuri. Ja pange nyyd vöö kinni. Pingutage. Vôite minna." Ma olin tohutult tänulik, sest kôik vastas tôele. Môtlesin, et hea, et oli naispolku. Talle tants ja tütre esinemisriided avaldavad môju ja empaatiat. Meespolkule oleks pidand ilmselt ütlema, et pojal käeluu katki ja drellpuur ootab ämma juures," kirjeldas juhtunud mees ning lisas lõpetuseks: "Minge vaadake botaanikaaias tantsulavastust "True Skin". Päris hea."

Hea lugeja, kas ka Sind on politsei konksu otsast päästnud?