"Kevin Spacey ülesastumine 2018. aasta septembris Helsingis toimuval Nordic Business Forumil on tühistanud," seisab Helsingis toimuva põhjamaade suurim ärikonverentsi ametlikul koduleheküljel. "Näeme hetkel selle kallal vaeva, et leida 2018. aasta nimistusse juurde mõni teine imeline kõneleja. Uus kõneleja tehakse avalikuks aegsasti enne üritust."


Seriaalist "Star Trek Discovery" tuntud näitleja Anthony Rapp paljastas hiljuti, et umbkaudu 30 aastat tagasi, 1986 aastal, üritas Kevin Spacey talle ühe New Yorgi korteripeo käigus agressiivsel viisil seksuaalselt läheneda, hoolimata asjaolust, et Rapp oli toona vaid 14-aastane.

Spacey palus internetti läkitatud sõnumi vahendusel Rappi käest vabandust ning tunnistas, et ta ei mäleta seda juhtumit, kuid kirjeldus jahmatas teda. "Kui tõesti nii käitusin, siis võlgnen talle sügava vabanduse, kuna olin siis ilmselgelt väga purjus, et nii kohatult käitusin." Lisaks teatas staar oma vabanduskirjas, et on biseksuaalne, jättes mulje, et üritab sel moel tähelepanu mujale juhtida.

Nordic Business Forum pole ainus - ka voogedastus-teenus Netflix pööras Kevin Spacey'le selja. Juba neli hooaega on vändatud Michael Dobbsi romaanil põhinevat ülimenukat draamasarja "Kaardimaja", mille peategelast näitleja kehastab. Paraku teatasid Netflix ja seriaali tootev ettevõte Media Rights Capital möödunud nädalal, et on lahvatanud skandaali tõttu otsustanud "Kaardimajale" kriipsu peale tõmmata, põhjendades sammu asjaoluga, et on "Kevin Spaceyt puudutavatest uudistest sügavalt häiritud".