"See on tore, kui tunned, et oled vajalik," nentis 73-aastane Sallo, kes on laval olnud juba 50 aastat, kuid tuuritab praegu mööda Eestit ringi nagu superstaar ja annab nädalas kuni 6 etendust. Sallo ei oska täpselt öelda, kust ta oma energia võtab, kuna ta ei ole enda sõnul eriline sporditegija, ei karasta end ega võimle. "Ma arvan, et eks see on mul vanematest, mu ema elujuurikas oli väga vägev," mõtiskleb ta.

Puhkust ei plaani ta sellest hoolimata üldse. "Mis ma teeksin selle puhkusega? Ma olen mõelnud sellele küll, et mul on piinlik, et osad kolleegid on juba Metsakalmistule ära läinud ja mina ikka veel tuksun siin...ja ma vaatan neid noori inimesi, kellega koos töötan, nende emadki polnud sündinud, kui mina juba Estonias olin," muigab ta. "Aga ma arvan, et mind ei aeta siit ära, sest mind on veel vaja."

Eestlaste jaoks üks Sallo tuntuimaid rolle on seriaali "Õnne 13" üks peategelasi proua Alma, kes on nii tohutult populaarne, et Sallo on pidanud korra isegi tuttava palve peale ühele võõrale vanaprouale juubeli puhul helistama ning Almat kehastama. "Mul hakkab süda valutama, kui ma etenduste tõttu pole saanud mõned päevad järjest Õnne võttel käia, sest nad on mulle nagu suur pere."

"Pealtnägija" intervjuust selgub veel ka see, et lavalt eemal olles armastab Sallo üksindust, ei plaani iialgi sotsiaalmeediakanalitega liituda, peab ennast väga uudishimulikuks inimeseks, Eesti muusikutest peab lugu Tanel Padarist ning telefoni vastu võttes ei ole tema tervituslauseks enam ammu: "Hallo-hallo, Heli Sallo!"