Ajakiri Naised kirjutab: lihtsama loogikaga lähenedes võiks arvata, et just suhted kahe “unistuste mehega” on viinud Heleni neisse ringkondadesse ja võimalusteni, mis tal praegu on.

Mitte selle läbi, et need mehed oleks talle kuldkandikul mingeid võimalusi ette andnud, kuid tugev partner, kes liigub mingites ringkondades, annab võimaluse seda maailma tundma õppida, saada aru, mis mehhanismid seal toimivad — muidugi kui oled ise õppimishimuline ja soovid teada saada, mitte ei rahuldu ainult mehe kõrval kena välja nägemisega.

Laupa ütleb, et on õnnelik suhete eest, mida elu talle on toonud.

“Need mehed, kes on minu lähedal olnud, on olnud minu jaoks väga väärtuslikud ja suure tähendusega. Elu on näidanud, et on võimalik jääda pärast kooselu lõppemist lähedaseks sõbraks, juhtugu mis iganes.”

Helen Laupa avas hiljuti Finissage Medical Spa. Kuidas Helen sõpru ja sõbrad Helenit hindavad, tulnud välja just tema spaa avapeol. Kõik, kes olid kutsutud, tulid ka kohale.

“Meie sõpruskonda hindan just selle tõttu, et koos käiakse ellusuhtumist jagamas, mitte argimuresid kurtmas. Sõprus sünnib ikka väärtushinnangute pinnalt.”

Vaata ka ülevaadet Heleni spaa avapeost!