"Mul on teatud ebakindlused tekkinud sellest, et mind koolis narriti "seaninaks" ja kuna ma olen vaesemast perest pärit, siis narriti selle pärast ka just vanemate klasside poiste poolt. Ja see kiusamine polnud selline, et korra öeldi, see toimus ikka alates 1. kuni 7. klassini," kirjeldab Helen. "Eks see ole siiamaani mingil määral kriipinud mu hinge, tundsin, et pean selle endast välja saama, et saaksin lõplikult maha matta. Loomulikult ma olen neile andestanud ja ei pea vimma, ma ei anna kiusamisvastaseid seminare, kuna ma oleks vihane, vaid selleks, et anda tuge neile, kes praegu kiusamisega kokku puuduvad," selgitab ta.

"Kui mina hakkasin eneskindlust tagasi saama, siis ka mina ütlesin halvasti neile, kes mind olid kiusanud. Ma ei tunne end sugugi hästi selle pärast, aga ma ei osanud tolles hetkes paremini käituda. See oli minu kaitsereaktsioon ja refleks, aga see pole sugugi õige. Loomulikult me soovitame lastel enda eest seista, me ei taha kellelegi halba varju heita, me ei lähe kiusajale ütlema, et ta on halb. Ei ole pahasid lapsi, vaid vale käitumine," analüüsib lauljatar.

Milline on loo "Sing it" video sündimislugu? Kuidas Heleni, Oliver Rõõmuse, Erki-Andres Nuudi ja Margus Vaheri kiusamisvastased seminarid seni kulgenud on? Millise pitseri vajutas nende ettevõtmisele Viljandis toimunud ja õpetaja surmaga lõppenud koolitulistamine? Milliseid julgestusvahendeid muusikud koolides käies kasutavad? Kuidas Heleniga mure korral kõige hõlpsamalt ühendust saab?