"Ma usun, et iga lapsevanema jaoks tuleb see aeg ühel või teisel moel siiski ootamatult kätte, kui tööle naasmine päevakorda kerkib," lausub Heidy, kes siiski sisseelamisraskusi ei pelga. "Olen peatoimetaja tööd üsna kaua teinud ja Raadio 2 tiim on professionaalne. Eemaloleku aeg on pigem hästi mõjunud, eemalt vaadates näeb asju selgemini," arvab kaheksa aastat raadiojaama juhtinud naine, kes vahepeal on saanud tavaraadiokuulaja rolli nautida.

"Olen Raadio 2 teemadega juba paar nädalat tegelnud, esimene tööpäev on pigem formaalsus," sõnas ta eilse kohta ja lisas: "Meil oli toimetuses tagasihoidlik koosviibimine küll, nii-öelda teatepulga tagasivahetamine Henryga."

Veel selle aasta alguses ei olnud Heidi Purga kindel, kas ta ikka tahab Raadio 2 peatoimetaja kohale naasta.

"Iga inimene, kes töötab mõnel juhtival kohal, peaks saama võimaluse vaadata oma tegemisi kaugemalt, et tekiks värske perspektiiv, nagu lapsega kodus olles. Teiseks, minu jaoks on tähtis, et elu oleks muutumises, ma ei saa istuda aastaid ühe koha peal," rääkis ta ajalehele LP. "Ma ei ole midagi välja vaadanud või otsinud. Küll ta tuleb. Tahan leida uusi väljakutseid ja selle käigus õppida, minna edasi."