Teletöötaja läkitas sotsiaalmeedias postituse, milles teatab, et on aeg A-kategooria staari süngel saladusel ilmsiks tulla, ent juriidilistel põhjustel pole näitlejat ja tema süüdistajat veel avalikult nimetatud. "Kuulujutud selle näitleja kohta on ringlenud juba aastaid," sõnas üks juhtumile lähedane allikas väljaandele The Sun. "Paljud inimesed on pärast Weinsteiniga juhtunut asunud süüdistusi tegema, kuid kõnealuse isiku ohver pole hetkel veel avalikult sõna võtnud."

Samal ajal on aga vähemalt kolm maailma suurimate kassahittidega seotud filmitegijat saanud kaela seksuaalse ahistamise ja vägistamiste süüdistused. Mitmed tipptegijad on sattunud pannikasse ja võtnud ühendust oma juristidega, sest filmimoguli ümber lahvatanud skandaali tuules kardetakse, et ka nende nimed tehakse avalikuks.

Mõningad kopsakate summade eest konfidentsiaalsuslepingu sõlminud näitlejad kaaluvad vaikuse murdmist ja paljastada, et Weinstein pole ainus filmimees, kes oma võimu kuritarvitanud.

"Harvey väärteod on vaid jäämäe tipp. See võib olla vaid esimene paljudest Hollywoodi skandaalidest," lisas allikas. "Kahtlemata kardavad filmikompaniid halvimat. Nad usuvad nüüd, et isegi linna suurimad produtsendid ei ole enam kuulikindlad. Nende hirme kasvatab asjaolu, et mitmed näitlejad on võtnud ühendust oma juriidiliste esindajatega, et uurida, kas nad peaksid samuti rääkima oma kogemustest seoses seksuaalse rünnaku ja ahistamisega. Paljud tunnevad, et praegune õhkkond lubab neil viimaks suu puhtaks rääkida. Mõned kardavad aga, et sel juhul ei leia nad Hollywoodis enam kunagi tööd."