Erakordse saatusega 33-aastasel naisel on varasemast juba üks väike järeltulija, 3-aastane tütar Belle Elizabeth. Nüüd täieneb tema ning tema abikaasa Richard James Suttoni pere veelgi, kuigi vahepeal kõlasid kuuldused eostamisraskustest.

Täna eduka telesaatejuhi, inspiratsioonifiguuri ning aktivistina tegutsev Piper tegeleb lisaks meediatööle, kus ta veab näiteks saadet "Undo Me", milles inimesed soovivad vabaneda nurjunud iluprotseduuride tagajärgedest, ka näiteks põlemisohvrite aitamise ja julgustamisega.

Piperi enda elu muutus radikaalselt aastal 2008, mil tema endine peigmees tellis naisele happerünnaku, mille käigus palgatud käsilane toona 25-aastasele Piperile väävelhapet näkku viskas ning sellega naise kogu silmnäo naha, sealhulgas nina ja ühe silma hävitas. Mõlemad mehed mõisteti eluks ajaks vangi.

Aastate jooksul lugematul hulgal plastilistel opratsioonidel ja nahasiirdamistel käinud Piperil on nüüdseks õnnestunud oma välimus väga olulisel määral taastada, kuigi täielikult ei peida tragöödia jälgi tema näost kunagi ükski tohter. Piperi elust on juba valmimas ka eluloofilm.

Vaata dokfilmi Katie Piperi happerünnakust: