Maag Hannes Vanaküla teab aga rääkida, et Sergei kallim pole keegi muu kui saate tegevprodutsent Kadriann Kibus. "Ma sain ühe inimesega kokku, kes nägi Sergeid ja Kadrianni Mustamäe Prismas süüa ostmas. Siis panin kogu pildi kokku," räägib Vanaküla.
"Nõidade finaalsalvestuse lõppedes oli Kadriann nutune ja vihane, et Sergei ei võitnud. Seda nägid paljud," selgitab Vanaküla, miks ta arvab, et noored teineteist leidnud on. Hiljem saanud ta lausa sõnumi, mille saatjaks peab just Kibust. Teate sisu oli järgmine: "Teeme uue Selgeltnägijate finaali, sest sina oma osavõtuga rikkusid õiges finaalis ära Sergei võidu. Sellesse finaali me sind ei kutsu, seekord Sergei võidab!"

Vanaküla pidas sõnumit esialgu naljaks, kuid kontrollides selgus, et SMSi taga siiski keegi tema nn "fännidest" ei olnud. Mees arutas saadetud sõnumit ka teiste maagidega ning nemadki tajusid, et läkitajaks oli naine. "Nüüd on põhjendatud ka Sergei meeleheitlik olek, kui selgus, et Sergei ei võidagi saadet. Täiesti loogiline, et emotsiooni ajendil saatis Kadriann produktsioonifirma Osakond nimel mulle sõnumi."

Vanaküla teab ka rääkida, et mõned Osakonna liikmed käivad Sergei õe juures nõustamisel. "Nendele seostele tuginedes on mõistetav, miks Sergei pääses kuuendas saates edasi, kuigi ei lahendanud ühtegi ülesannet ära. Osakond on oma inimesed pukki pannud." Ta lisab, et ka "Selgeltnägijate tuleproovi" esimese hooaja võitjat Nastjat olevat Kanal 2 jõulupeol nähtud juba enne nõiasaate esimest hooaega. "Siin on tegemist reetmisega. Nastjast ja Sergeist on tehtud läbi sohi eliitmaagid, keda meie inimesed usuvad."

Õhtuleht kirjutab, et Sergei ja Kadrianni kinnitusel on nad tõepoolest paar, kuid romantika puhkenud õitsele siiski alles vahetult pärast finaali, kui Kadriann löödud Sergeid lohutama tõttas. Nii Kadriann kui Sergei peavad Vanaküla juttu väljamõeldiseks ja soovitavad mehel abi otsida.