Kuna HU? on nüüd juba pikemat aega salaja stuudio-laborites uut materjali kokku keevitanud, on uudishimu kahtlemata suur. Hannaliisa Uusmaaga vestledes selgub, et kuigi nokitsetud on salaja, siis pole HU? kuskile kadunud. Mustad särgid ja roosad lipsud, mille järgi bändi visuaalne külg kõigil fännidel ikka veel meeles, on alles, kuid kõrvale pandud. "Kui tähistame 50. juubelit, võtame konjaki, kohvi ja kringli kõrvale need jälle välja," naerab Uusmaa. 

"HU? on igalpool ja koguaeg. Vahel ei viitsi ta kõrva ja näkku hüpata, vaid ta tuleb ise üles otsida ja see pole raske," selgitab ta ja rõhutab, et päris kindlasti ei ole tegu comebackiga. Võimatu on 'kambäkkida', sest oleme kogu aeg olemas olnud. Ammutasime uusi ideid elust. Oleme stuudios uue materjaliga üsna valmis, eks varsti paugutame!" lubab lauljatar.

Uuelt plaadilt on oodata ägedaid biite, väga head produktsiooni, võrratuid tekste, häält, mis heliseb neis tingimustes, elu ja armastust, kinnitab Uusmaa. Laias laastus jääme iseendaks, samas oleme muutunud, järelikult on seda ka meie muusika. Liigume vooluga kaasa, oleme seda alati teinud, aga teame täpselt millises mahus see vajalik on. Mulle jubedalt meeldib see uus plaat!" rõõmustab ta ise ning kinnitab, et looming jääb eestikeelseks.

Kõige lõbusamat stoorit tuuritamiselt on Hannaliisal raske välja valida. "Kes neid jõuab üles lugeda, ühtteist on juhtunud! 20 tunniks naerukajakateks moondumisest bändibussis kuni kõrvamonitori kõrva teo lähistele kinni jäämiseni, kontserdi ajal, mida naeruga pooleks Leslie Da Bassi MacGuyveri-noa näpitsatega hiljem välja tõmmati, Kohila pargis," meenutab ta kõige naljakamat juhtumit.

HU? annab kontserdi koos ansambliga Külalised juba homme, 21. märtsil, klubis Hollywood. Üritusel mängivad plaate Karl-Erik Taukar ja Ott Ojamaa ja esimesel tunnil on sissepääs Facebooki üritusel osalejatele tasuta. Uksed avatakse kell 22.00 ja vanusepiirang on 18 eluaastat.

Kontserdile pääseb neljapäeval tasuta, kui klikata Facebookis "attend"! Ole kohal!