Inglismaal on traditsioon, et igaks suurturniiriks, kuhu inglaste esindus jõuab, tellitakse spetisaalne jalgpallihümn, kuid seekordse MM-finaalturniiri puhul otsustas koondise peatreener Fabio Capello, et hümn võiks kujuneda vastavalt jalgpallifännide eelistustele ja soovidele.

Ehk teisisõnu otsustavad seekord fännid, milline laul sobib hümniks ehk saab seekord Inglismaal World Cup Anthem tiitli. 
 


Sellest ajendatuna kuulutas Suurbritannia suurim ja populaarseim kommertsraadiojaam TalkSport välja konkursi leidmaks mitteametlik jalgpallihümn, mis saab tiitli TalkSport World Cup Anthem 2010.

Konkursist võisid osa võtta laulud kõikidest riikidest, finaali valiti 16 paremat lugu, mis ootavad nelja nädala jooksul kõikide fännide hääli. Võistluse tulemused tehakse teatavaks mai alguses. 

16 finalisti hulka pääses ka Hannah oma uue looga "I Believe In You".

Kas Hannah võidab brittide südamed?
 
Hääletada saavad kõik inimesed, igast riigist ja rahvusest ning oma poolehoiu andmine võtab aega vaid 30 sekundit!

Hannah sõnab: "Ma palun teilt hetk aega ja väikest teenet, mis võib küll tunduda väike, kuid minu jaoks on see väga suur ja tähtis. Laul "I Believe In You" on nüüd valitud 16 finalisti hulka, kes kandideerivad England's World Cup Anthem 2010 tiitlile! Inglismaa on jalgpalli riik ning kõik toimub siin jalgpalli ümber, seetõttu on osalemine nii tähtsale tiitlile kirjeldamatult oluline," räägib lauljatar.

Igal nädalal võistleb 4 lugu ja sel nädalal on võistlustules just minu uus singel "I Believe In You". Hääli selle laulu toetuseks saab anda vaid sel nädalal.

Kui ka Sina usud, et üks Eesti tüdruk suudab oma loominguga vallutada Inglismaa ja võita briti jalgpallifännide südamed ja teha meid, eestlasi uhkeks selle tulemuse üle, palun anna oma panus.

HÄÄLATADA SAAD SIIT.