Lauljatar lahkus 2005. aastal koos oma abikaasaga Anderiga Inglismaale, kuid on juba mõnda aega tagasi kodumaal Eestis.

"Tegelikult ei ole ma kuhugi kadunud, pigem on see, et vahepeal tuleb teha teisi asju ka," selgitas lauljatar, miks Eesti avalikkus temast pikalt kuulnud ei ole.

Inglismaale suundus Hannah siiski muusikaliste ambitsioonidega ning ta tegi koostööd mitmete tuntud Briti produtsentidega, muuhulgas Steve Bookeriga, kellega valmis näiteks lugu "Shadow on the Wall". Booker on ka Duffy superhiti "Mercy" taga.

Inglismaa aegadest sündisid ka Hannah' lood "Right Beside You" ja "Paradise", mis on naise sõnul maailmas hästi palju kõlapinda saanud.

Miks aga ei saanud temast uut Beyoncé'd või Lady Gagat? "Sa pühendud tegelikult nii põhjalikult sellele, et rebid kogu oma elu maailma ees lahti. Selleks tuleb olla teatud isiksus ilmselt ja ma arvan, et mina selline ei ole," selgitas Hannah, et talle lihtsalt ei istunud elustiil, mida ühelt superstaarilt oodatakse. "Su agentuur annab sulle ette nimekirja üritustest, mida sa pead külastama ja meeldib see sulle või mitte, sa pead jääma pildile, pead figureerima meedias, see on kõik osa sellest protsessist."

Samas ei saa tema sõnul mingil juhul öelda, et ta Inglismaal läbi ei löönud, pealegi on tal alles kõik olulised kontaktid ja kui lauljatar sooviks uuesti rahvusvahelisel tasemel muusikat teha, tarvitseks tal vaid nendega ühendust võtta.

Tänasel päeval jagub Hannah'l tegemisi ka muudes valdkondades, näiteks on ta kibe käsi leivategemises.