Raamatus väidab autor, et Kris ja Kim plaanisidki video valmistamise ja selle lekitamise lihtsalt selleks, et tütreke kuulsuse vilju nautima saaks hakata, vahendab Page Six.

Uuriv ajakirjanik ja tulevase raamatu autor Ian Halperin tsiteerib oma raamatus allikat täiskasvanutele mõeldud filmide tööstusest, kes ütles talle, et Kim Kardashiani ja Paris Hiltoni ühine sõber oli näitsikutele soovitanud, et kuulsaks saamiseks tuleb ainult seksivideo filmida. Tuleb välja, et Kim Kardashian isegi arutas oma perekonnaga seksivideo produtseerimist.

Üks Kardashianite perekonna lähikondlane ütles samuti raamatu autorile, et Kris Jenner oli seksivideo avalikustamise juures täideviiv jõud. Kuigi seni on levinud kuulujutud, et Kris Jenner oli Kimi videost teadlik, siis Kim ja ülejäänud perekond on seda eitanud.

Halperin usutles ka ettevõtet Vivid Entertainment, kes ostis Kimi video 2007. aastal. Firma esindaja väidab, et otseselt Kardashianitega nad video ostmisel kokku ei puutunud, see toimetati nendeni läbi kolmandate isikute. Vivid Entertainmenti esindaja rääkis ka seda, kuidas kuulsuste intiimvideod nendeni jõuavad: "Me tahame kuulsustega koostööd teha, sest me avaldame meile saabunud videod niikuinii. Me lihtsalt pakume neis osalejatele võimalust rääkida avalikustamise protsessis kaasa ja sealt pealt kena kopikas teenida."

Kim teenis video müügist viis miljonit USA dollarit.