Micheini tärnidega pärjatud restoranide ja tulikuumade telesaadete poolest tuntud Gordon Ramsey ütles, et annab oma lastele vaid 25 protsenti korteri tagatissummast, sest eelistab neid näha raha nimel tööd rabamas.

“Minu varandus ei lähe kindlasti neile ja seda sugugi mitte õelusest — ma ei taha neid lihtsalt ära hellitada,” sõnas 50-aastane mees väljaandele The Telegraph antud intervjuus. Lisaks paljastas Ramsay, et kui tema reisib abikaasaga esimeses klassis, siis lastele ta sellist luksust ei luba: “Nad pole piisavalt palju tööd rabanud, et endale midagi sellist lubada. Ma olen s***** vaeva näinud, et piloodi lähedal istuda ning sa hindad seda palju rohkem, kui oled selle nimel ka tööd teinud.”

Gordon Ramsay, kelle varanduse suuruseks hinnatakse 140 miljonit dollarit, abiellus aastal 1996 oma abikaasa Tanaga ning paaril on kokku neli last. 15-aastasel Matildal on oma kokandussaade, 17-aastane Jack unistab mereväelase ametist, 17-aastane Holly huvitub moest ja töötab poole kohaga rõivapoes ning 18-aastane Megan on filosoofiatudeng, kes teenib raha lapsi hoides.