Inglismaal poliitilist varjupaika palunud ja sellest ilma jäetud Galojan näitas temperamenti, kui käesoleva aasta juulikuus Londoni mainekas restoranis väidetavalt selle juhatajat ründas. Naine olevat olnud nii purjus, et ei teinud vahet maal ega taeval ning kargas restorani juhile Quentin Moranole kallale. Väidetav kallaletung toimus 2. juulil 2016.

Daily Maili andmetel on 34-aastane Galojan nüüd rassistlikus kuriteos kahtlustatuna kohtu all. Gastro restorani, mis asub Londoni edelapoolses rajoonis, juht Morano esitas draamakuninganna vastu hagi.

Galojan, kes elab Kensingtoni rajoonis, eitab oma süüd ning ka tõika, et oli väidetava roima toimepanemise ajal purjus. Ent Galojan ei minetanud kohtuistungile minnes oma galantsust – naine kandis musta mantlit, musta seelikut ning kõrgeid kontsakingi. Tema istung lükati edasi veebruarikuusse. Lisaks keelati naisel Gastro restorani külastamine kohtuotsuseni.

Piirkonnakohtunik Adrian Turner võimaldas naisele hetkel vabanemise ning vabandas, et istung sel korral toimuma ei saanud. Galojan elab ja töötab Londonis ning pakub poliitanalüütiku teenuseid The Baltic Times’i ja The Middle East Magazine’i nimelistele väljaannetele. Galojan on ka suur Brexiti pooldaja.

Eestis mõisteti Galojan süüdi 2011. aastal, mil ta jäi vahele 60 000 euro omastamises. Naine saadeti viieks kuuks trellide taha, ent enne vangi minekut pages ta Londonisse. Inglismaa andis Galojani siiski 2015. aastal Eesti Vabariigile välja ning nõnda tuligi tal oma karistus kodumaal ära kanda.