Viimasel ajal on Gerli Uustalu Grand ja tema perekond olnud meedia tähelepanu keskpunktis, sest perepoeg Gowri on suhtes olümpiavõitja Erika Salumäe tütre Sirliga. Paraku tõusis Salumäe ja Uustalu Grandide vahel tüli ning seda lahati meedias põhjalikult. Nüüd on käsil uued teemad: märtsi lõpus kirjutas Gerli Grand oma blogis, et ütleb lahti oma lihasest emast ja tõi postituses välja mitmed hämmastavad süüdistused.

Kõige taga alkoholilembus?

Proua Ulvi ütleb Publikule, et kõige taga on tema tütre Gerli alkoholilembus, millest on ajapikku kasvanud välja tõeline probleem. "Sageli polegi päeva, kui ta oleks kaine. Mul on väga kahju, et nii on läinud. Alkoholilembus sai alguse 90ndatel ja on sellest ajast ainult süvenenud."

Harvad pole emadepäevad, kui proua Ulvi saab tütrelt kõne, mis lõppeb suure sõimuga. "Me suhtleme nii vähe kui võimalik, sest minu tütar saab naudingu, kui tüli tõuseb. Kahjuks ta toitub tülidest."

Küsimuse peale, kas ema Ulvi keelas lastele trennides käimise, sundis neid vaid kartuleid koorima ja kodutöid tegema ning käskis kutsuda oma elukaaslast Isandaks, ohkab naine. "Kõik need väited on valed. Teate, ma isegi ei oska mõelda, mis põhjusel on ta sellised asjad välja mõelnud. Kui aus olla, olen tema lapsi alati aidanud."

Loeb õhtuti tütre eest palve

Ühe etteheitena kirjutab Gerli Grand oma postituses, et ema pärandas oma korteri mitte temale vaid hoopis vennapojale. "Minu poeg tegi enesetapu ja soovisin, et tema pojapojale jääks midagi. Nii pärandasin tõesti korteri pojapojale, seda enam, et Gerlil on kõik olemas."

Proua Ulvi nendib, et ta on uhke oma lastelaste üle. "Gerli on sünnitanud kuus toredat last, kes on mulle kõik väga armsad. Nüüd on meie peres lisaks Erika Salumäe tütar, kes on väga armas tüdruk. Mul on Erika Salumäe vastu suur austus ja näen, et ta on väga meeldiva ja viisaka tütre kasvatanud."

Oma tütar Gerlist rääkides muutub proua Ulvi nukraks: "Tal on lihtsalt... raske iseloom. Sellise iseloomuga inimesed tõukavad endast teisi eemale. Nii on ka juhtunud. Mul jätkub Gerli abikaasa Lauri suhtes vaid kiidusõnu, sest ta on alati Gerli kõrval."

Gerli Grand Uustalu ema on pärit kristlikust perekonnast. Ta ütleb, et on oma tütrele andestanud ja loeb tema eest õhututi palve. "Kuid rohkem ma tema elusse sekkunud ei ole."