“Kuna mu vanemad töötasid näitlejatena Nukuteatris, siis möödus koolieelne
elu suurelt jaolt teatris,” ütleb Genka. Tema isa oli ka trummar bändis Rock Hotel.

Väiksena ei olnud Genkal kunagi igav — ta kirjutas luuletusi, imiteeris patjadel trummi mängimist, joonistas koomikseid ning kirjutas isegi mingeid “jutte”, mida ta ise raamatuteks nimetas.

Lemmik muusika lapsepõlves ei olnud kaugeltki mitte hip-hop muusika, vaid The Beatles, James Brown, Hurriganes ja muu rock’n’roll, funk ning beatmuusika.

Kuigi Genka ei mäleta täpset vanust, mil ta oma esimesi riime paberile panema hakkas, mäletab ta see-eest seda päeva väga selgelt.

“Ma arvan, et ma olin kas esimeses või teises klassis ja ma koristasin oma lauasahtlit ning leidsin sealt ühe rohelise märkmiku, millele ma ei suutnud rakendust leida. Siis tuli mulle idee, et ma võiks sinna luuletusi kirjutada. Nii ka tegin. Esimesed luuletus oli mingist kitsest ja Ivo Linnast. Mul on see märkmik siiani alles,” ütleb ta.

Idee muusikaga tegelema hakata ning hip-hopi pisik said alguse USA-st, kus ta ülikooli ajal kaks suve veetis. Kuna ta riimid olid sõprade poolt positiivset vastukaja saanud, siis üritas ta USAs kogetu oma riimidesse panna.

Tõuke hip-hop maailma andsid talle tolle aegsed artistid Cool D ja Da Raba Mob. “Tundsin, et olen neist parem ja pean seda kõigile teada andma,” ütleb Genka ning lisab, “esimene kassett ilmus 1997 ning see oli puhas juhus.”

Praeguseks ajaks on Genka hakanud järjest vähem kuulama seda mõnusat muusikat, millega ta ise leiba lauale toob. Tema arvates on tänapäeva hip-hop muusika halb ning hea mattub sujuvalt selle kõige uue alla.

Hetke lemmikuteks peab Genka El-P, Cannibal Ox, Aesop Rock, Method Man ja mõningaid teisi veel.

Ta ütleb, et hip-hop muusikaga läbilöömise asemel võiks midagi muud valida, juhul kui just erilist annet ja väga suurt tahet ei ole.

Genkat saab näha laupäeval, 27. novembril koos Toe Tagiga Lumelauahooaja avamisel ning 4. detsembril koos Metsakutsuga Viljandis.