Pildil kannab 32-aastane Hamilton tartanmustrilist pintsakut, musta kõrge kaelusega sviitrit ning üllatuslikult ka kristallidest kaelaehet. Mehe kostüüm on nagu kaks tilka vett printsess Diana 1993. aastal kantud samas stiilis rõivastega, ka varalahkunud stiiliikoon kandis ruudumustriga pintsakut ja kõrgekaeluselist pluusi.

Imelisest sarnasusest postitas pildi üks Twitteri kasutaja, kes jagas mõni päev tagasi pilti kommentaariga: “poisid ei riietu nagu printsessid.” Fotokollaaži kahe kuulsuse rõivavalikust levitati massiliselt, kuna Twitteri vabameelsete kasutajate meelest oli Hamiltoni käitumine tõepoolest jäme – hurjutada niiviisi noort ilmakodanikku, kes veel ennast ja maailma avastab.

Lewis kirjutas Instagrami postitatud video juurde veel: “Ma olen nii kurb praegu, vaadake mu nõbu.” Neid sõnu illustreeris piinlikkust tundva ahvikese emoji ning mehe enda hüütud sõnad: “Poisid ei kanna printsessikleiti!” Videost võis näha, et seepeale kattis laps oma kõrvad ja pööras nukralt eemale.

Video ajas eriti marru transsooliste eestkõnelejad, mistõttu otsustas endine vormelisõitja vabandada ning klipi maha võtta: “Lustisin eile enda õepojaga ning sain alles pärast aru, et minu öeldu oli kohatu, mistõttu eemaldasin postituse. Ma ei mõelnud sellega midagi halba, veel vähem kedagi solvata. Mulle nii meeldib, et mu noor sugulane tunneb end väljendades vabalt nii, nagu tegelikult peaksime me kõik julgema teha.” Lewis kirjutas suisa ühe vabanduse veel: “Suurimad vabandused minu käitumise eest. Saan aru, et tänapäeva maailmas ei ole sobilik mitte kellelgi kedagi marginaliseerida või stereotüüpidesse seada. Ma olen alati soosinud kõiki elama nii, nagu nad soovivad ning loodan, et mulle suudetakse andestada!”

Londoni geikommuuni ametlik Twitter avaldas video kohta arvamust: Oleme selles Lewis Hamiltoni videos pettunud. Paljud meist on pidanud oma nooruses sellist kohtlemist taluma…“

Loe lähemalt ja vaata pilte paksu pahandust tekitanud videost Daily Mailist.