Kuid milline oli Galojani elu Londonis läbi tema Instagrami? Publik heidab Galojani enda klõpsude abil tema viimasele kümnele kuule Londonis valgust. Anna-Maria Galojan lõi Instagrami konto kümme kuud tagasi ja tema esimeseks fotoks oli roos, mille alla naine kirjutas, et see on tema enda kasvatatud.

Galojanist sai koheselt aktiivne Instagrami kasutaja ning kümne kuu jooksul jõudis ta postitada tervelt 170 fotot, mis mõistagi andsid edasi tema elu glamuursemat poolt. Kui uhked olid Galojani Londonis veedetud päevad tegelikult, seda teab vaid tema ise ja üksikud Galojani lähedased. Fotosid sirvides saame aimu, et Galojanil oli mahti end täismeigi ja uhke soenguga spordiklubis pildistada. 

Samuti pühitses Galojan rahvusvahelist blondiinide päeva ja poseeris sel puhul punases kostüümis, mis jättis õlad kutsuvalt paljaks. Mõistagi jäädvustas Galojan end piltidele Londoni legendaarsete telefoniputkade ees ja sees.

Samuti jagas staarlaristaja endast Instgramis aina uusi kaadreid Londoni vaatamisväärsuste ees. Märkamata ei jää seegi, et väga harva jäi Galojan foto peale ühes ja samas riietuses. Näib, et ka Londonis elades oli tema riidekapp põhjatu.

Mõistagi jäi Galojanil enda pildistamise kõrvalt aega ka kirjandusega tutvumiseks. Fotodel, kus soengus Galojan loeb seksikas poosis raamatut loeb, on Instagramis edukalt esindatud. Lisaks andis Galojan teada, et loeb ka ajakirju ja mekib sinna kõrvale magustoitu.

Näib, et Galojani kinnisidee - kallid riided - saatis teda ka võõrsil elades. Samuti ei kadunud kuhugi Galojani nõrkus kallite kingade ja käekottide vastu. Näiteks postitas ta Instagrami foto, kus on punased kingad ja punane käekott. Hashtagidest võime välja lugeda, et tegemist on Versace ja Cavalli loominguga.

Võib aimata, et naise elu muutus tunduvalt kirevamaks, kui tema ellu ilmus Tristan Jervis, kes tegi mullu jaanuaris Facebookis avalikuks oma suhte Anna-Maria Galojaniga. Fotodelt näib, et Tristan Jervis viis oma südamedaami põnevatele üritustele, kuhu igaüks vabalt sisse ei pääse. Fotodelt näib, et armunud nautisid pidusid täiel rinnal ja šampanja voolas ojadena.

Samiti külastas Galojan suursugust üritust Royal Ascot. Suurbritannias korraldatakse traditsioonirikast Royal Ascoti hobuste vôiduajamist alates 1711. aastast kuninganna Anne initsiatiivil Berkshire krahvkonnas Windsori läheduses. Tänaseni seisab see üritus Inglise kuningakoja patronaaži all. Galojan esitles Instagramis mitmeid kostüüme ja kübaraid, mida ta uhkel üritusel kandis.

Ühes postituses annab Galojan teada, et ta on üks kuulsamaid eesti inimesi maailmas. Nimelt on Galojan leidnud netilehe Thewiplist, kus ta on müstilisel kombel hääletatud üheks kuulsaimaks Eesti inimeseks. Teda edestavad vaid supermodell Carmen Kass ja poliitik Mart Laar. Pika puuga teeb Galojan ära president Lennart Merile ja Keskerakonna juht Edgar Savisaarele. Mõistagi tuleb selline saavutus ka Instagrami riputada.

Siiski on Galojan oma Instagamis ka nostalgia lainel, sest aegajalt postitab ta endast pilte, mis tehtud aastal 2009, kui ta poseeris ihualasti ajakirja Playboy kaanel. Nagu näha rändasid need pildid staarpõgenikuga Londonisse kaasa ja jõudsid ka Instagrami.

Viimastel piltidel, mis Galojan Instagrami sättis, lõbutseb ta koos oma kallimaga sõbrapäeva peol ja kannab seljas punast värvi maani kleiti. Tema ustavaks kaaslaseks on elukaaslane Tristan Jervis. Fotod tõestavad sedagi, et pärast Jervisega kohtumist muutus Galojani elu tunduvalt paremaks - muidu kleenukest naist tabas muu hulgas kerge kaalutõus.

Üks Galojani viimaseid postitusi oli kingituseks saadud Chaneli parfüüm Chance, mida naine pidas juba Eestis elades oma signatuurlõhnaks. Tõsi, Harku vanglas pole Publikule teadaolevalt parfüümid lubatud, seega peab pudel omanikku viis kuud ootama, enne kui toimub rõõmus taaskohtumine.

Lõpetuseks peab mainima, et Galojani Instagram saab kümnest punktist napid kolm, sest fotod, mida naine jagas, olid pahatihti udused. Võimalik, et Galojanil polnud Londonis elades enam kvaliteetset telefoni või ei viinud ta ennast Instagrami nutikate filtritega hästi kurssi. Üks on selge - kalleid kaubamärke ja luksust armastanud naine jätkas vähemalt näiliselt pillavat elustiili ka Londonis elades. Galojani tegemisi jälgis 592 inimest, üks suurimaid fänne oli strippar Marco Tasane, kes piltide alla komplimente kirjutas. Iga Galojani foto kogus keskmiselt 11-40 like`i. Järjejutt Galojani tegemisest läbi Instagrami jätkub viie kuu pärast, mis naine vabaneb vanglast.